Θέμα: Eλάτε να γνωριστούμε Τρι Απρ 26, 2011 5:50 am
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΚΑΣ ΓΤ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ.....!ΕΙΜΑΙ 13 ΠΡΟΣ 14!ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗ , Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ.
N.L.D.N.M.E Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 102 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2011 Ηλικία : 26 Τόπος : IΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ...ΚΑΙ ΕΔΕΜ
Θέμα: Απ: Eλάτε να γνωριστούμε Τρι Απρ 26, 2011 6:09 am
ΛΟΥΚΑΣ έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΚΑΣ ΓΤ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ.....!ΕΙΜΑΙ 13 ΠΡΟΣ 14!ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗ , Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ.
γεια σου Μαρακι μου....Καλως Ηρθες..γιατι δεν κανεις μια Εγγραφη?
lamprini Επισκέπτης
Θέμα: ta mystika ths edem. Δευ Μάης 16, 2011 9:30 am
nora, toy xronoy tha paei gia 4 kyklo ta mystika ths edem.tha synexiseis na paizeis ston rolo ths noras?mazi me ton loyka?se θαυμαζω παρα πολυ!και τον παναγιοτη πετρακη.ειστε και οι δυο πολυ γλυκυτατη.
lamprini Επισκέπτης
Θέμα: ta mystika ths edem. Τρι Μάης 17, 2011 9:27 am
geia sas .eimai h lampprinh.kai moy aresei poly h nora kai o loykas.stenaxwriemai poy h seira teleivnei fetos.alla toy xronoy pame gia tetarto kyklo ths seiras.toy xronoy θα ειστε στο σιριαλ?
ΑΝΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011 Ηλικία : 25 Τόπος : κερατσινι
Θέμα: Απ: Eλάτε να γνωριστούμε Τρι Ιουν 14, 2011 6:03 am
γεια σας ειμαι η αννα!ειμαι καινουριο μελος!χαρηκα πολυ!
tiNaKi agapaei PeTraKi
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Θέμα: Απ: Eλάτε να γνωριστούμε Σαβ Ιουλ 02, 2011 2:37 am
Εδω Χριστινιτσα φανατικη Πετρακιτσααααααα
μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Θέμα: Απ: Eλάτε να γνωριστούμε Σαβ Ιουλ 02, 2011 3:12 am
ειμαι ο μιχαλης ειμαι 15 ετων αγαπω τους εξης ηθοποιους δρακουλακη, ξυλα, γεωργωνη ,, πετρακη , πολυχρονιδη, μπουγιουρη
Φεγγαρόπετρα4ever
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2011
Θέμα: Καλωσηρθες Αννα!! Τετ Ιουλ 20, 2011 4:55 am
ΑΝΝΑ έγραψε:
γεια σας ειμαι η αννα!ειμαι καινουριο μελος!χαρηκα πολυ!
Καλωσητθες και ελπιζουμε να περνας καλα τις ωρες που μπαινεις στο φορουμακι μας!!
Χορηγούμενο περιεχομένο
Θέμα: Απ: Eλάτε να γνωριστούμε
Eλάτε να γνωριστούμε
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης